27 Kasım 2012 Salı

Yastık Kılıfları- Pillow Pases


Geçen yaz başı seminer haftasında hepimiz belli bir saate kadar okulda bekleşiyorduk. Sonunda okul bahçesinde sabah kahvaltıları ile başlayan  eğlenceli bir çok etkinliklerle devam etti bu süreç. Gerçekten yeme içmeli faaliyetler insanları birbirine yaklaştırıyor. Çok mafifetli ve ince iş ustası bir arkadaşım da kendisine yolculuklarda kullanabileceği yastıklar yapmak istediğini söyledi ve birlikte parşömen kağıdına çizimler yaptık.
Başlangıç noktamız çilekti sonra buna uğur böceği eklendi ve resimlerde gördüğünüz tasarımlar ortaya çıktı . Siyah, kırmızı ve yeşil kumaşlar aldı. Ölçüleri biraz değiştirdi. Kesimlerini yaptıktan sonra gerekli yerlere özellikle siyah noktaların etrafına nakış yaparak dikişi tamamladı.  Birer tane küçük taşıma askısı ekleyerek bence gerekli bir ayrıntıyı tamamladı.
Benim bu çalışmadaki tek katkım şablonları oluştururken oldu gerisini becerikli arkadaşım halletti. Çalışmaların çok güzel olmuş arkadaşım seni tebrik eder ve bloğuma katkından dolayı teşekkür ederim.
Şablonlar

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder