15 Ocak 2013 Salı

Tasarladığım dolap

Oğlumun odasını düzenleme çalışmalarına biraz geçte olsa başladım. Ben kırk günlük odasını ayıranlardan olamadım. Çok memnunum bu durumdan. Beşiğinde uyudu yanımda hiç uyumadı ama ayıramadım işte. Aşırı hassas olduğum için değil. Bu konularda eski kafalı düşündüğüm için sanırım.
Oda hazırlıklarına başladım sonunda. Belli markaların hazırladığı mobilyaları inceledim sonunda kendi ölçülerim ve ihtiyacıma göre bir dolap tasarladım. Mutlaka benzeri vardır. Biraz daha baksam bulurum belki ama kafam çok karıştı. Mobilyacıda yaptırayım gitsin dedim. Standart ölçülerden biraz daha derin ve geniş olmasını planlıyorum.  Açık renk büyük ihtimalle beyaz olacak. Zaten halı, perde ve aksesuarlarla renklenecek oda diye düşünüyorum. Çok süslü püslü mobilyaları sevmem zaten. Kapitone kumaştan oyuncak sepeti de hazırlıyorum. Onu da kısa zamanda tamamlayıp yayınlayacağım. 
Bakalım sonuç nasıl olacak?


2 yorum :

  1. bence sonuç güzel olacak.dolabın benzerleri çok ama siz ölçüleri kendinize göre aldığınızdan daha bir güzel durur.kolay gelsin diyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler.sevgiler.

    YanıtlaSil