22 Şubat 2013 Cuma

Keçe Çiçekler- Felt Flowers


Merhabalar,
    Keçe çiçekleri yaparken yaka iğnesi olmasını hayal ederek çalıştım. Fakat bir çok şekilde kullanılabileceğini anladım. Taç üzerine uygulanabilir. Küçük tokalar yapılabilir. Çiçekler biraz küçük çalışılırsa yüzük bile olabilir diye düşündüm. Saksı üzerine de çalışılıp dekoratif bir ürüne dönüşebilir. Anlayacağınız bu çiçeklerle ilgili epey hayal kurdum.  Çok malzeme de gitmiyor bu çalışmalar için. Önceki çalışmalardan artan keçelerden rahatlıkla uygulama yapılabilir. En kısa zamanda kolye çalışmayı düşünüyorum keçe çiçeklerle. 
     
Yapılışlarına gelince farklı zamanlarda çalıştım. Fotoğraf makinem yanımda olmadı her zaman. Bu sebeple aşama aşama çekemedim yapım sürecini. Fırsat bulduğumda baştan alıp yayınlayacağım. Bir de dayanamadım hemen yayınlamak istedim. Aceleci davrandım biraz mazur görün. Sevgiler.





3 yorum :

  1. Merhaba, çiçekleri hazır keçeden mi yaptınız acaba? yoksa keçeyi de kendiniz mi hazırladınız? Ben de keçe çalışmaları yapmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, keçele hazır. Kırtasiyelerden alınan onlu paketlerden. Farklı renklerini internetten satın alacağım. Kendim yapmayı düşünmüyorum zamanımda yok zaten. Keçe satışı yapan bloglar var.

      Sil
    2. Teşekkür ederim bilgi için. Çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık.

      Sil