12 Haziran 2013 Çarşamba

Keçeden Eğlenceli Maskeler- Felt Mask for Kids

Merhabalar herkese. Oğlumun 3 yaşında artık. Sosyalleşmesi ve çevresinin genişlemesiyle birlikte istekleri de arttı. Arkadaşlarında veya televizyonda gördüğü her şeyi almamı istiyor. Bir ara örümcek adamlı giysiye takmıştı. Her gün istiyordu. Ardım taradım ya bedeni yok ya da istediğim gibi değil. Modası geçeli çok olmuş meğer. Bir dönem çok popülermiş. Alamadım ama hala göz gezdiriyorum. Bulunca alacağım. 

Her istediği yapmak niyetinde değilim tabi sadece makul olanları yapmaya çalışıyorum. Arabalı yatak konusunda da oldukça kararsızım. Maskelere gelince keçeden yaptım. Ara sıra oynuyor. Çok gerçekçi oldular. Keçenin canlı renklerine bayılıyorum. 
Nasıl yaptım? Öncelikle kağıt üzerine şablonlar çizdim. Arkasından keçeleri iki kat kestim. Örümcek adam maskesi için el dikişi ile ağları oluşturdum. iki keçe arasına yumuşak bir lastik koyarak elde diktim. Dikiş makinemin bozulması beni engellemedi yani. Maskelerin ayrıntılarını tamamladım ve bitti. Daha bir sürü maske çizimi yaptım. Fakat uygun renklerde ve yeterli keçe olmayışı beni biraz sınırlıyor.  


Yaptığım maskelerin şablonlarını kısa süre de yayınlayacağım. Sevgiler ve mutlu günler. 

3 yorum :

  1. Merhabalar,
    Bloğunzuun yeni takipçisiyim. Çok beğendim paylaşımlarınızı. Emeklerinize sağlık :))
    Sizi izlemeye aldım.
    Bana da beklerim. http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda tekrar görüşebilmek dileği ile,
    Sevgiler...

    YanıtlaSil