14 Mayıs 2013 Salı

Mutfak Önlüğü Örnekleri- kitchen aprons models

       Halk eğitim kursunda yaptığımız yıl sonu kurs bitirme projelerimiz. Tüm arkadaşlar farklı tekniklerle bu önlükleri yaptılar. Desenlerin çoğu boyama kitaplarından seçilerek keçe ve artık kumaşlardan yapıldılar.
      Ben bir gün gidebiliyorum kursa. Geçen hafta kesip hazırladığım ve heyecanla bitirmeyi beklediğim önlük kayboldu. Bitirebilsem oldukça güzel olacaktı bence. Tüm desenleri kendim çizmiştim. Çok üzüldüm. Bulunabilir belki.
            Önlük dikmek üzerindeki bölümleri tasarlamak oldukça zevkli. Giymek daha da zevkli tabii. Umarım dikmek isteyenlere biraz fikir vermiştir bu örnekler. Sevgiler.








2 yorum :

  1. halk eğitim ve diğer kurslarda yapılan işler hiç de küçükmsenmeyecek değerli işler.. ben de bir kaç kursa gittim neler çıkarıyor insanlar kendim gördüm.. elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Bloğunu yeni keşfettim canım. Ve çok beğendim hele bu mutfak önlüklerine bayıldım. Ben de kızım da böyle önlüklere hastayız. Ellerine emeğine sağlık canım. Bloğunu takibe aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimle,

    YanıtlaSil